Sumba, Waingapu, Elvin Hotel

Kleine Sunda Eilanden

In het centrum van Waingapu ligt dit eenvoudige hotel, dat het beste is van het stadje. Het is eenvoudig, maar wel keurig. De entreehal is voor Indonesische begrippen prachtig: groot, gladbetegeld en kunstleren banken. Verder kaal. Maar toch: prima.

 

Locatie

Middenin het stadje gelegen. Er is geen restaurant, dus vraagt u even aan uw gids of bij de receptie naar een goed restaurant. In feite is er een heel goede om slechts 5 minuten lopen, maar moeilijk uit te leggen. Denkt u er om dat u een goede zaklantaarn meeneemt, want de buitenverlichting in de straten is slecht, langs de straten zijn open afvoergreppels en zonder goede verlichting kunt u zomaar een misstap maken.

Accommodatie

 

Wij boeken de beste kamers. Deze hebben tweepersoonsbedden of twee eenpersoons bedden, een nette badkamer (meestal met warm water). De kamers hebben airco. Voor iedere kamer is een veranda of balkon.

Voorzieningen

Er is (op moment dat we het hotel inspecteerden) geen restaurant, u krijgt uw ontbijt geserveerd op uw kamer of op de veranda/balkon. Men komt u eerst vragen wat u wenst. 

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën