Rammang-Rammang, Ecolodge

Sulawesi

Prachtige karstgebergten en rijstvelden omgeven de Rammang-Rammang Ecolodge. U komt aan met een kano of via een weggetje door de rijstvelden. De kamers zijn simpel en passen goed bij de omgeving. Hier verblijft u in pure rust. De mooie natuur en gastvrijheid van de eigenaren maken dit hotel tot een fantastisch verblijf. De Ecolodge wordt gerund door een familie.

Locatie

Midden in de omgeving van Rammang-Rammang. Vanuit hier maakt u een excursie door een gebied met kalkstenen rotsen, rijstvelden en lokale huizen. De Ecolodge ligt aan een rivier.

Accommodatie

Op dit moment zijn er 8 houten cottages op palen. Er worden 3 bijgebouwd (u ondervindt hier geen hinder van). Zowel twee losse bedden als een groot bed zijn beschikbaar. De cottages beschikken allen over een prima bed, ventilator en een badkamer met Westers toilet en douche. Warm water is er niet altijd, maar in zo'n tropisch klimaat is dat niet erg. We raden aan om een lakenzak en kussenhoes mee te nemen.

Voorzieningen

De Ecolodge heeft een restaurant, Rammang-Rammang Café. Hier komt de lokale bevolking ook graag eten. De eigenaresse maakt heerlijke gerechten voor u klaar.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën