Seram, Saleman, Kakatua Resort

De Molukken

Wat een plaatje als u aan komt varen! De zes eenvoudige, maar knusse watercottages zijn een fijne plek om niks anders te doen dan genieten. Vanaf uw privé terras duikt u zo de heldere zee in en kunt u de mooie onderwaterwereld gaan verkennen.

Locatie

Net buiten het dorpje Saleman, op ongeveer 5 minuten varen, liggen de cottages van het Kakatua Resort. Het resort is alleen per boot bereikbaar. Er loopt een pier tussen het strand, waar het restaurant is gelegen en de cottages. Vanaf het strand kunt u een korte wandeling maken naar Air Belanda, waar een klein riviertje achter loopt waar u een verfrissende duik kunt nemen. Vanaf de terrasjes kijkt u uit op het bekende Ora Beach met daarachter de hoge, groene bergen.

Accommodatie

Er zijn zes cottages op palen gelegen in het water. De kamers zijn gelijk aan elkaar. In 2022 zijn er meerdere kamers gerenoveerd, met name het terras aan de buitenkant. Er zijn trappen geplaatst, waardoor het mogelijk is om vanaf uw privé terrasje zo het water in te plonzen! Bij de andere twee huisjes zijn er plannen om trappen te plaatsen, maar wanneer dit klaar is, is niet bekend. Alle kamers hebben een tweepersoonsbed, ventilator, wasrek en een badkamer met een douche met koud water, een westers toilet en in sommige kamers een wasbakje. Een extra bed (matras op de grond) kan bijgeplaatst worden. Alle huisjes hebben een terras met uitzicht op Ora Beach en de indrukwekkende, groene bergen. Er is een huisje met twee kamers en een gedeeld terras, ideaal voor gezinnen.

Voorzieningen
  • Restaurant (wij boeken uw verblijf op basis van volpension)
  • Excursiemogelijkheden (neem wel uw eigen snorkelspullen mee, deze zult u nodig hebben!)
  • Koffie- en theefaciliteiten in het restaurant
  • Wifi (verwacht geen uitstekende wifi, u bent in een afgelegen gebied)
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën