Seram, Saleman, Bellarizki

De Molukken

.Wat een uitzicht! Alle kamers liggen op palen in zee en kijken uit op Ora Beach. Vanaf uw veranda kijkt u zo de heldere zee in en kunt u de vissen onder u zien zwemmen. Verwacht geen luxe, dit vindt u nergens in dit gebied, maar het uitzicht op Ora Beach en de achtergelegen bergen maakt veel goed.

Locatie

De cottages liggen aan de rand van het dorp Saleman. Vanaf hier vertrekken ook de boten naar andere hotels in Sawai en de hotels die aan het water gelegen zijn. U kunt lunchen en dineren in het restaurant van het hotel wat ook op palen ligt, of u loopt zo het dorpje in waar u een aantal eenvoudige lokale restaurantjes kunt vinden. Bij de entree van het hotel zit ook een winkeltje waar u verschillende drankjes, koekjes en andere snacks kunt kopen.

Accommodatie

In totaal zijn er 6 kamers. Drie kamers zitten aan elkaar geschakeld en delen een veranda. Er is 1 vrijstaande cottage en nog twee geschakelde cottages. De 3 cottages zijn het eenvoudigste, hier is een fan in de kamer aanwezig. De vrijstaande cottage heeft onze voorkeur. Dit is een zeer ruime kamer met een staande airco. De twee geschakelde cottages, hebben beide airconditioning, maar het matras ligt op de grond. Je kunt vanaf hier wel zo vanaf het veranda de zee in. Alle andere kamers kunt u via een algemene trap, aan de voorkant van de cottages, de zee in. Alle kamers hebben een badkamer met westers toilet en een douche met koud water.
Alle kamers hebben de mogelijkheid om een derde bed te plaatsen. Er zijn kamers met een tweepersoonsbed en twee losse bedden.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Koffie en thee faciliteiten vanuit het restaurant
  •  Wifi
  • Excursie mogelijkheden
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën