Danau Ranau, Danau Ranau Cottages

Sumatra

Prachtig gelegen aan het Ranau-meer. De kamers zijn verdeeld over geschakelde huisjes. De kamers zijn echter zeer eenvoudig.

Locatie

De huisjes zijn gelegen aan het Ranau-meer, vanuit de kamers heeft u een mooi uitzicht over het meer. Vanuit het hotel kunt u een boottochtje maken over het meer of een wandeling door de sawa’s en koffietuinen.

Accommodatie

 

In totaal zijn er 40 kamers, verdeeld over verschillende huisjes. Per huisje zijn er twee kamers. Vier kamers zijn gerenoveerd, waarbij de kamers zijn opgeknapt (stelt u zich hier niet te veel bij voor, het is nog steeds erg simpel), de badkamer is echter niets aan gedaan.

De kamers beschikken over tweepersoonsbedden, een zitje en een balkon met een zitje. De badkamer is zeer eenvoudig en beschikt over een toilet (doorspoelen met een bakje) en een mandibak.

De gerenoveerde kamers hebben plavuizen op de vloer, waardoor het er iets frisser uitziet. De niet gerenoveerde kamers hebben zeil op de vloer en ook veel vochtplekken op de muren.

Er is alleen elektriciteit tussen 17.30 uur en 7.00 uur.

 

Wij proberen altijd als eerste een gerenoveerde kamer voor u te reserveren. 

Voorzieningen

Er is een restaurant waar het ontbijt wordt geserveerd. Er is alleen Indonesisch ontbijt, rijst dus. Daarnaast is het mogelijk om te dineren. 

Er is de mogelijkheid om frisdranken te kopen, maar deze zijn niet gekoeld.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën