Kalibaru, Kalibaru Cottages

Java

Op Java zijn vele plantages en zeker in de omgeving van Kalibaru. Er zijn plantages in de buurt van dit hotel, maar er is ook een kleine plantage op het hotelterrein. Het personeel geeft u graag een rondleiding, enkele personeelsleden praten zelfs Nederlands.
Er is veel groen rondom de kamers, met planten en bomen. De palmen zorgen voor kokosnoten en bruine palmsuiker, tijdens de rondleiding krijgt u te zien hoe het palmsuiker wordt gemaakt. U mag het ook proeven. Ook wordt er op kleine schaal vanille, peper, kaneel, kruidnagel en cacao verbouwd.

 

Locatie

Kalibaru Cottages ligt buiten het centrum van Kalibaru, in een rustige omgeving. Het hotel ligt in een grote, groene tuin, met planten en bomen.

Accommodatie

 

Er zijn in totaal 60 kamers. De kamers zijn schattige huisjes onder met dakpannen bedekte daken. Ze zijn ruim ingericht met in de badkamer een douche en toilet. De kamers hebben geen airconditioning, maar dit is in deze omgeving ook niet nodig. 's Avonds en 's nachts koelt het heerlijk af.
Er zijn 33 gardenview rooms, 16 poolview rooms dichtbij het zwembad en 8 vip rooms met als extra een minibar. Daarnaast zijn er 3 triple rooms.

 

Voorzieningen

Het hotel beschikt over een restaurant en een zwembad.

Er is draadloos internet.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën