Blimbing, Cempaka Blimbing Villa's

Bali

Kleinschalig boutiqueresort dat verscholen ligt in het binnenland van Bali. Weelderig groene en eindeloze sawa’s omringen de prachtige bungalows van dit resort. Bijzonder is dat een wandeling met een personeelslid is inbegrepen als u hier verblijft. Geniet van de schitterende, ongerepte omgeving en rust vervolgens uit in de jacuzzi naast het zwembad.

Locatie

Een kleinschalig en persoonlijk boutique villa-resort gelegen op de hellingen van Mount Batukaru Tabanan. Dit gebied is nog nauwelijks ontdekt door toeristen. Geniet van het adembenemende uitzicht op de rijstvelden. Het is heerlijk rustig gesitueerd. Het hotel heeft een prijs gewonnen voor haar eco-toeristische inzet. Een perfecte uitvalbasis voor trekkings en wandelingen door de rijstvelden. Bij uw verblijf is een wandeling onder leiding van een personeelslid inbegrepen. U kiest zelf hoe lang u wilt wandelen. Ontdek de schitterende omgeving.

Accommodatie

De in totaal 25 kamers (verdeeld over een aantal huizen) zijn opgetrokken in authentieke Balinese architectuur en gebouwd met lokale materialen. Er zijn zogenaamde suites, valley view suites en deluxe suites. Alle zijn voorzien van ventilator, grote slaapkamer, televisie, koelkast, kluisje, veranda met prachtig uitzicht en badkamer met douche en toilet. De deluxe suites beschikken extra over airconditioning.

Voorzieningen

Het restaurant serveert gerechten uit de Balinese, Indonesische, Europese en Chinese keuken. Er is een bar bij het restaurant. Vanuit het zwembad heeft u een schitterend uitzicht op de sawa’s. Naast het zwembad is een jacuzzi. Lekker relaxen in de spa met diverse lichaam- en gezichtsbehandelingen.

Ten slotte beschikt het hotel over kluisjesverhuur, telefoon en een winkeltje. Vanuit het resort kunt u diverse fascinerende excursies maken.

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën