Candi Dasa, Ramayana Candidasa

Bali

Lieflijk en gemoedelijk is het middenklasse hotel Ramayana Candidasa in Candi Dasa. Mooi gelegen, direct aan zee en aan de andere kant bergen. Iedere kamer heeft een balkonnetje en is leuk ingericht in Balinese stijl.

 

Locatie

Het hotel ligt in Candi Dasa, op het oostelijke deel van Bali. Een goede uitvalsbasis om uitstapjes te maken in dit interessante deel van Bali. Het hotel grenst aan zee. Er is een klein stukje strand, maar leuker is het om bij het zwembad te liggen.

Accommodatie

In totaal 74 fraai gedecoreerde kamers en cottages, onderverdeeld in 6 kamertypes. Alle zijn voorzien van airconditioning, telefoon, minibar, satelliet televisie, haardroger, waterkoker, kluisje, stereo en badkamer met bad of douche en toilet. Alle kamers hebben een eigen balkon met uitzicht op zee, zwembad of de tuin. Binnen staan ook twee stoelen.

 

Leuk zijn de kamers in een gebouw van twee etages. Dit zijn de deluxe kamers. Er zijn enkele kamers met oceanview, maar de meeste kamers hebben gardenview. Het zijn mooie ruime kamers. Ook leuk zijn de bungalows in de tuin. Er zijn gardenviewbungalows. Ook zijn er deluxe oceanview bungalows met typisch Balinees een open badkamer.

Voorzieningen

Het restaurant serveert gerechten uit de Balinese, Italiaanse en internationale keuken. Er is een mooi zwembad en een spa, prachtig vormgegeven met veel waterpartijen. Bij het zwembad is een handdoekenservice. Het hotel biedt ook roomservice en wasservice. Het hotel verhuurt snorkelmateriaal en werkt samen met een duikschool. 

Tenslotte worden in het hotel diverse activiteiten georganiseerd, zoals Balinees dansen, kookles, vissen, wandelen, het maken van Balinese offertjes, trekkings, picknicklunches en sunsetcruises.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën