Bukittinggi, Pusako Hotel

Sumatra

Tegen een heuvelrug gelegen in prachtige tuinen en uitkijkend op de bergen Merapi en Singgalang. Een luxueus hotel, gebouwd in traditionele lokale architectuur.

Locatie

Het stadshart van Bukittinggi is binnen 10 minuten rijden bereikbaar. In de nabije omgeving kunt u diverse bezienswaardigheden bezoeken. Het hotel is een perfecte uitvalbasis voor het bezoeken van West-Sumatra. Zowel het Karbouwengat als de Harau vallei zijn goed bereikbaar. 

Accommodatie

 

De 191 grote en netjes verzorgde kamers, zijn onderverdeeld in standaard en deluxe kamers in drie verschillende bouwlagen. Wij bieden de deluxe kamers aan, de standaard kamers zijn te eenvoudig. In de deluxe kamers kan een bed bijgeplaatst worden. Er ook zijn 6 kids suites waar eventueel twee extra opklapbedden neergezet kunnen worden. Allen zijn ingericht met veel houten accenten en zijn voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, koffie- en theezetfaciliteiten, balkon met zitje en een badkamer met douche en toilet. De deluxe kamers beschikken als extra over een minibar. Het hotel heeft hier en daar wel wat onderhoud nodig. 

Voorzieningen

De twee restaurants serveren gerechten uit de Indonesische, Aziatische en internationale keuken. In de bar is vaak livemuziek. 

Er is een zwembad met een apart babybadje, twee tennisbanen, biljart, winkeltje en het is mogelijk om bij de receptie een kluisje te huren.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.