Bukit Lawang, Ecolodge Bukit Lawang Cottages

Sumatra

Midden in de jungle staat dit eenvoudige eco-hotel. De geschakelde huisjes met terras staan in een grote en goed onderhouden tropische tuin aan de rand van de jungle. Vanuit uw hotelkamer loopt u zo de jungle in. U geniet niet alleen overdag, maar ook 's nachts van de jungle- en rivergeluiden. 

Locatie

Ecolodge Bukit Lawang Cottages is gelegen op de oevers van de onstuimig stromende rivier de Bohorok, aan de rand van de jungle. Het is één van de weinige accommodaties in de streek en alleen te bereiken via een hangbrug. Niet gevreesd, uw koffers worden getild. Vanuit uw hotelkamer loopt u zo de jungle in. 

Accommodatie

De hotelkamers zijn eenvoudig ingericht. U slaapt in een van brede rotan buitzen vervaardigd bed, uitgerust met klamboe. Er is een ventilator en outdoor badkamer. De badkamer is voorzien van wastafel, toilet en douche. De douche geeft alleen verkoelend water.

 

In het restaurant kunt u genieten van heerlijke gerechten uit de Aziatische en westerse keuken. U kijkt uit over de Bohorok rivier en ziet vaak de Thomas Leaf aapjes al voorbij slingeren. 

 

Kamertypen:

Wij boeken over het algemeen de Thomas Leaf Monkey of de Orang Utan room. Deze hebben beide een open badkamer. De Hornbill room heeft een badkamer binnen. 

 

*Bukit Lawang is een geliefde vakantiebestemming voor lokale toeristen. In het weekend worden er wel eens feesten gegeven bij mensen thuis en in de restaurants rondom de hotels. Houdt u er rekening mee dat er in het weekend en soms ook doordeweeks geluidsoverlast kan zijn vanwege harde muziek.

 

 

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Wifi-internet in het restaurant

Het resort is een uitvalbasis voor diverse activiteiten. Wat dacht u van een jungle-trekking en op zoek gaan naar orang-oetans. Liever wat actievers? Dan kunt u gaan raften over de rivier.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën