Baturaja, Bukit Indah Lestari

Sumatra

Middenklasse hotel gelegen tussen Lahat en Danau Ranau. Het beste hotel in de omgeving.

Locatie

Het hotel is gelegen aan de weg, achter een tankstation. Het grootste gedeelte van de kamers is hoger gelegen, bovenaan een steile helling.

Accommodatie

 

Het hotel beschikt over standaard, superior, executive en royal executive kamers. Alle kamers zijn prima, al zijn de Royal executive kamers in verhouding prijzig.

Er zijn 21 standaard kamers. De kamers zijn beneden, onder de receptie, gelegen. De kamers zijn netjes ingericht en beschikken over airconditioning, televisie en een badkamer met douche (warm water) en een toilet.

De 18 superior kamers zijn op de 3e verdieping in het gebouw in het hoger gelegen gedeelte gelegen. De kamers zijn ruim en beschikken naast een airconditioning en televisie ook over een koelkast. De badkamer heeft een warmwater douche en een toilet.

Verder zijn er 22 executive kamers, deze kamers zijn ook in het gebouw in het hoger gelegen gedeelte gelegen. Een aantal kamers is beneden gelegen, een aantal ook op de 3e verdieping. De kamers zijn ruimer, maar beschikken verder over dezelfde faciliteiten als de superior kamers.

Ten slotte zijn er 22 royal executive kamers, deze zijn ook in het gebouw gelegen. Deze kamers zijn hetzelfde als de executive kamers, maar zijn een stuk ruimer. 

Voorzieningen

Het hotel beschikt over een restaurant waar zowel westerse als Aziatische gerechten worden geserveerd. 

Verder is er een klein zwembad, een winkeltje, bar en pinautomaat. In de receptie is gratis wifi.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën