Brastagi, Sibayak Hotel

Sumatra

Het nette Sibayak hotel ligt dichtbij het centrum van Berastagi. Het hotel wordt omgeven door de vulkanen Sinabung en Sibayak en omringd door de vele fruit- en groentemarkten. De kamers hebben een mooi uitzicht op de goed onderhouden tuin welke aansluit op het zwembad.

Locatie

Het hotel ligt op ongeveer 5 minuten lopen van de fruitmarkt en een kwartier rijden van het uitzichtspunt Gundaling. De omgeving leent zich goed voor het maken van wandelingen.

Accommodatie

 

De 108 kamers zijn verdeeld in superior en deluxe kamers. De superior kamers hebben een balkon. De deluxe kamers zijn iets ruimer en comfortabeler ingericht. Het hotel heeft tevens een aantal junior suites waar eventueel een bed bijgeplaatst kan worden. De kamers hebben allemaal een lichte tegelvloer en zijn ingericht met donkere houten meubels, allen hebben een waterkoker, televisie, een zitje en een bureau met stoel. Alle badkamers zijn voorzien van douche/bad, wastafel en toilet en er is een föhn aanwezig.

Voorzieningen

De 108 kamers zijn verdeeld in superior en deluxe kamers. De superior kamers hebben een balkon. De deluxe kamers zijn iets ruimer en luxer ingericht. Het hotel heeft tevens een aantal junior suites waar eventueel een bed bijgeplaatst kan worden.

De kamers hebben allemaal een lichte tegelvloer en zijn ingericht met donkere houten meubels, allen hebben een waterkoker, televisie, een zitje en een bureau met stoel. Alle badkamers zijn voorzien van douche/bad, wastafel en toilet en er is een föhn aanwezig.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.