Brastagi, Grand Mutiara Plaza Hotel

Sumatra

Een leuk hotel, dat een goed uitgangspunt vormt voor het maken van een trekking naar de krater van de vulkaan Sibayak, of als overnachtingplaats tussen Bukit Lawang en het Tobameer.

Locatie

Het Grand Mutiara hotel is gebouwd in drie bouwlagen en uitkijkend over de vulkanen Sinabung en Sibayak. Het hotel is centraal gelegen tussen minerale warmwaterbronnen, een natuurpark, markten met lokale fruitproducten en wandelpaden naar de berg Sibayak. Het hotel is circa 1 kilometer van Brastagi gelegen.

Accommodatie

 

De grote lichte entree is een prettige binnenkomst in dit mooie hotel. U vindt hier de receptie, de souvenirwinkel en een plek waar u kunt genieten van een lekker drankje. De in totaal 123 kamers zijn onderverdeeld in superior, deluxe en super deluxe kamers, daarnaast zijn er executive and presidential suites. De superior en deluxe kamers zijn mooi ingericht en zijn voorzien van een televisie, koffie- en theezetfaciliteiten, balkon en een badkamer met bad, aparte douche en toilet. De super deluxe kamers zijn ruimer en zijn gelegen op de begane grond. Deze kamers hebben echter geen balkon of terras maar van dit kamertype zijn er wel 10 kamers met een connecting door.  Het is mogelijk om een bed op de kamers te laten bijplaatsen.

 

 

Voorzieningen

In het Lotus Restaurant, de Coffee Shop, en aangrenzend op het buitenterras Markisa worden Chinese, Westerse en Indonesische gerechten geserveerd. Het zwembad is omgeven door een tuin en aangrenzend ligt het zwembad voor kinderen. 

Verder is er 24 uur roomservice, piano lounge, karaoke, winkeltje, wifi internet en massage service.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.