Brastagi, Brastagi Cottages

Sumatra

Dit ruim opgezet cottage-resort is eenvoudig maar goed verzorgd en is gelegen in een grote tuin met adembenemend uitzicht op de omliggende akkers en bergen. U kijkt uit op de imposante Sibayak-vulkaan.

Locatie

Brastagi Cottages is zeer rustig gelegen in een parkachtige omgeving buiten het centrum van Brastagi. U wandelt via een mooie en rustige route in circa 20 minuten naar het stadscentrum. De omgeving leent zich goed voor het maken van wandelingen.

Accommodatie

 

Het hotel beschikt over 76 huisjes. Wij reserveren de twee-onder-één kaphuisjes in een goed onderhouden tuin. Er zijn ook iets oudere standaard bungalows. Sommige cottages hebben karakteristieke zadelvormige daken, zogenaamde Batak-stijldaken. Deze zijn genoemd naar het inheems Batak-volk dat hier leeft. Ook is er een suite in een mooie villa. De cottages zijn voorzien van een zitgedeelte met een bank, slaapkamer met televisie en koffie- en theezet faciliteiten en een badkamer met bad/douche en toilet.

Voorzieningen

Het restaurant is 24 uur geopend en serveert gerechten uit de Aziatische en internationale keuken. 

Houdt u rekening met de moskee welke aan de overkant van de straat staat en ´s morgens vroeg om 5 uur het gebed start. Er is wifi. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën