Katharina

Vaarroute Bali - De Keine Sunda Eilanden - Irian Jaya - De Molukken

Tijdens de cruise verblijft u aan boord van deze prachtige Buginese Schoener. De boot is vervaardigd in authentieke stijl, waarbij u kunt genieten van hedendaagse luxe. Het schip is uitgerust met de nieuwste veiligheids- en communicatiemiddelen en er zijn hoogwaardige sloepen aan boord. De Katharina biedt plaats aan 16 personen. Tijdens de cruise maakt u diverse excursies en aan het einde van de dag heerlijk genieten op een ligbedje met uitzicht op zee!

Locatie

De Katharina vaart verschillende routes rondom de Kleine Sunda-eilanden, de Molukken en Raja Ampat. In de zomermaanden wordt er tussen tussen Bali en de Kleine Sunda-eilanden gevaren. In de wintermaanden vaart het schip rondom de Molukken en Raja Ampat.

Accommodatie

De Katharina beschikt over 6 hutten. De comfortabele hutten liggen benedendeks en zijn voorzien van alle nodige gemakken, zoals een eigen badkamer, volop natuurlijk licht, airconditioning , veel bergruimte en een groot aantal elektrische- en USB-stopcontacten.

 

  • 2 tweepersoonshutten met een tweepersoonsbed
  • 2 tweepersoonshutten met 2 éénpersoonsbedden (stapelbed)
  • 2 driepersoonshutten met een tweepersoonsbed beneden en daarboven een éénpersoonsbed (geschikt voor een kind tot 12 jaar)
Voorzieningen
  • Salon & bar
  • 2 zonnedekken
  • Ruimte om aan dek te dineren
  • Wasservice

Ontbijt, lunch en diner is inbegrepen, evenals koffie, thee, frisdranken en wijn bij het eten. Alcoholische dranken zijn tegen een redelijke prijs verkrijgbaar. U kunt gebruik maken van kayaks, peddelplanken voor staand gebruik en snorkeluitrustingen. Het is tevens mogelijk om te duiken (dit dient u op voorhand aan te geven). Omdat de snelheid van de Pinisi laag is wordt er vrijwel uitsluitend op de motor gevaren.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.