Katharina

Vaarroute Bali - De Keine Sunda Eilanden - Irian Jaya - De Molukken

Tijdens de cruise verblijft u aan boord van deze prachtige Buginese Schoener. De boot is vervaardigd in authentieke stijl, waarbij u kunt genieten van hedendaagse luxe. Het schip is uitgerust met de nieuwste veiligheids- en communicatiemiddelen en er zijn hoogwaardige sloepen aan boord. De Katharina biedt plaats aan 16 personen. Tijdens de cruise maakt u diverse excursies en aan het einde van de dag heerlijk genieten op een ligbedje met uitzicht op zee!

Locatie

De Katharina vaart verschillende routes rondom de Kleine Sunda-eilanden, de Molukken en Raja Ampat. In de zomermaanden wordt er tussen tussen Bali en de Kleine Sunda-eilanden gevaren. In de wintermaanden vaart het schip rondom de Molukken en Raja Ampat.

Accommodatie

De Katharina beschikt over 6 hutten. De comfortabele hutten liggen benedendeks en zijn voorzien van alle nodige gemakken, zoals een eigen badkamer, volop natuurlijk licht, airconditioning , veel bergruimte en een groot aantal elektrische- en USB-stopcontacten.

 

  • 2 tweepersoonshutten met een tweepersoonsbed
  • 2 tweepersoonshutten met 2 éénpersoonsbedden (stapelbed)
  • 2 driepersoonshutten met een tweepersoonsbed beneden en daarboven een éénpersoonsbed (geschikt voor een kind tot 12 jaar)
Voorzieningen
  • Salon & bar
  • 2 zonnedekken
  • Ruimte om aan dek te dineren
  • Wasservice

Ontbijt, lunch en diner is inbegrepen, evenals koffie, thee, frisdranken en wijn bij het eten. Alcoholische dranken zijn tegen een redelijke prijs verkrijgbaar. U kunt gebruik maken van kayaks, peddelplanken voor staand gebruik en snorkeluitrustingen. Het is tevens mogelijk om te duiken (dit dient u op voorhand aan te geven). Omdat de snelheid van de Pinisi laag is wordt er vrijwel uitsluitend op de motor gevaren.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën