Borobudur, Saraswati Hotel

Java

Het kleinschalige Saraswati is een fraai boutiquehotel op een heel bijzondere plek: pal naast het terrein van de Borobudur. Het is de plek om te logeren als u ’s ochtends vroeg als eerste bij de Borobudur wilt zijn om de zon te zien opkomen. De kamers zijn ruim. Slechts een aantal hebben uitzicht op het topje van de Borobudur, andere kamers bieden zicht op de vulkaan Merapi.

 

Locatie

Het Saraswati Hotel is gelegen naast het culturele park dat om de Borobudur is aangelegd. Het is een wandeling van circa 10 minuten naar de ingang. Op 500 meter vindt u diverse eettentjes en souvenirwinkels. Wilt u de bergachtige omgeving verkennen of doorrijden naar Jogyakarta? Ook dan is Saraswati een goede keus. Op een uur rijden van Saraswati vindt u Jogyakarta. 

 

 

Accommodatie

Een klassiek hotel dat tot in de puntjes verzorgd is. Het neokoloniale hotel telt 16 kamers. U wandeld via de prachtig aangelegde tuin naar uw kamer. In de tuin komen klassieke beelden en ornamenten terug. 

 

De kamers zijn stijlvol ingericht met klassieke meubels gecombineerd met decoraties van lokale materialen. In de kamer is airconditioning, een televisie, kluisje, koelkast en koffie- en theefaciliteiten.

 

Er zijn kamers op de begane grond en op de 1e verdieping. Een aantal kamers op de 1e verdieping hebben een balkon (geen zitje). Slechts een aantal kamers bieden uitzicht op het topje van de Borobudur. Sommige kamers kijken uit op een dichtbeboste tuin van de buurman. Als het onbewolkt is, dan kunt u vanuit een paar kamers de vulkaan Merapi in zijn volle glorie zien.

 

De benadering door het personeel is heel persoonlijk, men is zeer hulpvaardig en uitermate vriendelijk. In het restaurant kunt u genieten van een heerlijk Aziatisch gerecht. Een aanrader om in uw hotel te blijven voor het diner. U zult zich hier echt thuis voelen!

 

Voorzieningen
  • Wifi-internet
  • Zwembad
  • Massage
  • Fiets- en andongverhuur (een tocht per paard en wagen)

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.