Borobudur, Manohara Hotel

Java

Dit eenvoudige middenklasse hotel heeft een unieke locatie met een uniek 5* uitzicht op het 8e eeuwse Boeddhistische wereldwonder, de Borobudur. De Manohara is een goede uitvalsbasis voor een vroeg bezoek aan de Borobudur bij zonsopgang. U loopt er zo heen en bij verblijf in dit hotel is de entree voor de Boeddhistische tempel al inbegrepen.

Locatie

Het Manohara is gelegen in het cultuurpark dat rondom dit Boeddhistische tempelcomplex is aangelegd. Vanaf het hotel is het circa 5 minuten lopen naar de tempel. Het hotel is gelegen in een tropische tuin.

Accommodatie

Het hotel heeft 35 kamers, onderverdeeld in Double en Twinrooms, d.w.z kamers met tweepersoonsbed, of met twee aparte bedden. Alle kamers bevinden zich op de begane grond in vrijstaande, in Javaanse stijl opgetrokken, laagbouw in een tropische tuin. Alle kamers hebben een badkamer met douche en toilet. Er is airconditioning, flatscreentelevisie, koelkastje, waterkoker voor koffie en thee op de kamer. Elke kamer heeft een terras met 2 zitjes. Sommige kamers hebben uitzicht op de tuin, andere kamers kijken uit op de parkachtige omgeving.

Voorzieningen

De beste en mooiste faciliteit van dit hotel bevindt zich op 5 minuten lopen afstand: de Borobudur natuurlijk. Het hotel regelt alle mogelijke excursies naar de tempel, met paard en wagen bijvoorbeeld, of een speciaal arrangement met koffie en thee tijdens zonsopgang of zonsondergang. 

Het hotel heeft een restaurant en een coffeeshop, helaas geen zwembad.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.