Bogor, The Mirah Hotel

Java

Middenin de oude koloniale wijk ligt dit heel prettige middenklasse hotel. Heerlijk om vanuit uw hotel te wandelen langs de vele oude villa’s, waar met name de Nederlanders in het begin van de vorige eeuw woonden. Het hotel behoort overigens niet tot het koloniale erfgoed. Het is niet een heel sfeervol en ook vrij groot hotel. Als u dat niet erg vindt zult u hier een prima verblijf hebben.

Locatie

Ligging is heel goed: in de koloniale wijk, redelijk rustig en groen. Restaurantjes zijn er voldoende in de omgeving.

Accommodatie

 

Het hotel telt 140 kamers, verdeeld over 6 verdiepingen. De entree, lobby en receptie zijn vrij groot en netjes, niet veel sfeer.

Maar toch: de kamers zijn prima, absoluut een goed niveau. Hoewel we het hotel 3 sterren geven, vinden we de kamers van een hoger niveau. Alles klopt, prima. De meeste kamers hebben een balkonnetje (geen stoelen op balkon).

 

Er zijn kamers met 2 aparte bedden (twin rooms) en met 1 tweepersoons bed (double rooms). Eveneens heeft men kamers met connecting doors (verbindingsdeur tussen 2 kamers, ideaal voor gezinnen).

Verder: de (meeste)  badkamers hebben een mooie inloopdouche.

 

Kamertypen:

  • Superior rooms
  • Deluxe rooms: zijn hetzelfde als superior rooms, met dit verschil: de badkamers hebben ook een ligbad.
  • Deluxe balcony rooms: ook weer gelijk aan bovenstaande, maar vanaf het balkon heeft u zicht naar ‘buiten’ (voorkant: zicht op het koloniale stadsdeel, achterkant: zicht op de berg).
Voorzieningen
  • Zwembad, ook een kinderbad. Opmerking: voor een toch wel middelgroot hotel is het zwembad aan de kleine kant.
  • Bij het zwembad is ook een terras, waar u wat kunt bestellen.

 

  • 2 restaurants.
  • En verder alle voorzieningen die bij een goed hotel behoren (laundry, wifi, enz).