Balikpapan, Blue Sky Hotel

Kalimantan

Het Blue Sky Hotel is een gemoedelijk hotel waar u zich thuis voelt en kunt genieten van de vele faciliteiten. Het hotel ligt buiten de stad. Prima voor 1 of 2 nachtjes aan het begin of aan het einde van uw reis. Het is één van de leukste hotels in Balikpapan. Lekker rustig gelegen met een mooi zwembad en een stijlvolle inrichting.

Locatie

In het westen van de stad, buiten het centrum, ligt hotel Blue Sky. Een supermarkt, een bank, enkele restaurantjes en winkeltjes zijn in de omgeving te vinden. Om naar het echte centrum te gaan, heeft u een auto nodig; het is ongeveer 20 minuten rijden. Voor mensen die naar Balikpapan gaan omdat hun familieleden vroeger bij een oliemaatschappij werkten, is dit hotel goed gelegen: in de buurt van hoofdkantoren van grote oliemaatschappijen. U rijdt vanaf de luchthaven door de voormalige Shell-wijk heen.

Het hotel ligt op circa 45 minuten rijden vanaf de luchthaven.

Accommodatie

 

Het hotel beschikt over 122 kamers en suites. Wij boeken meestal de business room. Dit is het eenvoudigste kamertype, maar dit is al prima. Nette, modern ingerichte kamers met een stoel, televisie, airconditioning, minibar en een waterkoker. In de badkamer is een bad met een douche erboven. De business deluxe kamers zijn iets groter en hebben een zitje met twee stoelen en in de badkamer is een aparte badkuip en inloopdouche.

Daarnaast zijn er nog ruimere executive rooms, een studio met een pantry (kleine keuken) en diverse suites.

 

Voorzieningen

Het is niet lastig om een restaurant van uw keuze te vinden in het hotel. Er is een Japans, een Chinees en een seafood-restaurant. Voor de kleine trek kunt u ook terecht bij de coffeeshop of het bakkertje. Het hotel staat bekend om z’n goede wijnen. ’s Avonds is het heerlijk toeven in de pianobar of in de Colour Beat Pub en Lounge. Uw conditie houdt u op peil in de health club met fitnessruimte, aerobic, op de squashbaan of op het tennisveld. Er is een zwembad, een whirlpool en de spa biedt heerlijke massages, en bijvoorbeeld aromatherapie en voetreflexologie.

Er is een business centrum in het hotel waar u kunt internetten, maar er is ook wifi. Wasservice en roomservice is natuurlijk ook aanwezig.

8 etages telt het hotel, er is een lift.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën