Ubud, Biyukukung

Bali

Een prettig en kleinschalig middenklasse hotel, dat grenst aan de rijstvelden. Tevens ligt het op korte afstand van het centrum van Ubud. Landelijk gevoel en toch dichtbij de drukte, voor wie dat prettig vindt. Het uitzicht is mooi, zo op de sawa, maar niet onbeperkt, uw blik 'botst' over het rijstveld heen tegen de bebouwing van Ubud-centrum aan.

Locatie

Het hotel ligt op korte afstand van het centrum van Ubud, op ongeveer 10 minuten lopen. Maar er is ook een shuttle service.

Accommodatie

 

De 24 kamers zijn netjes ingericht en zijn voorzien van airconditioning, televisie, minibar en een kluisje. Alle kamers hebben een terras of balkon met zitje en een perfect uitzicht over de sawa’s. De kamers zijn niet ruim.

 

- De 3 Standaard kamers zijn prima en verschillen niet veel met de Deluxe kamers. De Standaard kamers hebben een badkamer met een douche en toilet

- Er zijn 13 Deluxe kamers, er zijn kamers die zijn verdeeld over twee verdiepingen. Beneden is een open badkamer met bad, aparte douche en toilet. Boven is de slaapkamer met een balkon. Beneden is ook nog een terras met zitje en ligbed.

Er zijn ook Deluxe kamers op één verdieping gelegen, deze kamers hebben een modernere badkamer met bad, aparte douche en toilet. De kamers zijn verder hetzelfde.

- De 6 Resident kamers zijn het laatst gebouwd en de badkamers zijn moderner. Verder zijn de kamers gelijk aan de Deluxe kamers.

- Bamboo kamers, er zijn een aantal nieuwe bamboo kamers gebouwd volledig van natuurlijk bamboo. Ze zien er heel schattig uit, maar houd er wel rekening mee dat ze gehorig zijn.

 

Voorzieningen
  • Er zijn twee zwembaden. Eén zwembad ligt vooraan bij de lobby en de andere achteraan bij de Resident kamers. Vanuit beide zwembaden heeft u uitzicht op de rijstvelden.
  • Het restaurant is een ontbijtrestaurant, voor de andere maaltijden kunt u naar het centrum van Ubud.
  • Dit hotel beschikt over spa-faciliteiten.
  • Gratis wifi internet in alle kamers.
  • Tevens is er een shuttle service naar het centrum van Ubud.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën