Biak, Nirmala Beach Hotel

Irian Jaya

Aan zee ligt dit moderne hotel, zo’n 10 minuten rijden vanaf Biak-stad. Langs de zee loopt een wandelpaadje. Er is in de directe omgeving van het hotel weinig te doen, maar de kamers van het hotel zijn netjes.

  

Locatie

Het Nirmala Beach Hotel ligt in het dorp Samau op Biak, zo’n 10 minuten rijden naar de luchthaven en naar het centrum van Biak-stad. Het hotel ligt aan zee, maar er is geen strand. Wel loopt er een wandelpad langs zee. Er is een groot grasveld bij (zonder verdere faciliteiten). Er is een trapje de zee in, de lokale bevolking gaat hier wel zwemmen; verder is er een hoge kademuur.

Accommodatie

In totaal heeft het Nirmala Beach Hotel 29 kamers verdeeld over 3 etages. Er zijn verschillende kamertypes. De standaard en superior kamer raden wij niet. De deluxe kamer is prima. Er is airconditioning, televisie, een koelkast en een nette badkamer met een douche met warm water. De kamers zijn ruimer en frisser dan de standaard en superior kamers. Er zijn deluxe kamers met zeezicht, landzicht en havenzicht.

Voorzieningen

Er is een restaurant waar Chinees en Indonesisch eten wordt geserveerd. Tevens is er een bar. Bij de receptie zijn kluisjes. Tot slot biedt het hotel roomservice en wasservice.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.