Berau, Rumah Kedaung

Kalimantan

Landelijk en knus guesthouse maar toch niet ver van de luchthaven en de stad.

Locatie

Buiten het centrum van de stad Berau, in een zijstraatje in een woonwijk. Het is heerlijk rustig. ’s Morgens hoort u de vogels fluiten en grote kans om eekhoorns door de bomen in de tuin te zien rennen. Toch is het maar vijf tot tien minuten van de stad en een kwartier van de luchthaven Bandara Kalimarau. Er zijn geen winkeltjes en restaurantjes in de omgeving, maar ’s avonds kunt u met uw chauffeur naar een restaurantjes gaan.

Accommodatie

Er zijn tien kamers ondergebracht in leuke 2-onder-1 kap huisjes van hout. Alle kamers zijn gelijk ingericht. Met een bureau, stoel, kast. Alles is van hout. U heeft hier zeker niet het idee om in een stadshotel te verblijven, het geheel doet heel landelijk aan. Iedere kamer heeft een badkamer met een douche met warm water. Ook staat er een waterdispenser in de kamer. Televisie, airconditioning, een kluisje (lade met slot in de kast) en koelkastje behoren ook tot de kamerfaciliteiten. Voor ieder huisje is een patio met daarop twee houten stoelen. Er zijn wel wat invloeden van het klimaat te zien. Bijvoorbeeld vochtplekken op het plafond, toch vinden we dit een aanrader voor mensen die van een knusse, kleine accommodatie houden. Er zijn kamers met twee eenpersoonsbedden en kamers met een tweepersoonsbed. De kamers zijn vrij klein, dus een derde bed kan er niet bij gezet worden. Maar als u met kinderen reist, kunnen we twee kamers die samen in één huisje gebouwd zijn voor u aanvragen.

 

In de tuin staan nog een gazebo en er hangt een hangmat.

Voorzieningen
  • Café, waar ook het ontbijt plaatsvindt. U kunt binnen en buiten zitten. Er is een Indonesisch ontbijt, maar ook wat brood en zoet beleg.
  • Wifi
  • Roomservice
  • Wasservice
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën