Bengkulu, Raffles City

Sumatra

Eenvoudig, maar leuk hotel. De kamers zijn netjes. Het hotel is nabij Nala Beach gelegen.

Locatie

Het hotel is nabij het centrum van Bengkulu gelegen. Aan de overkant van de weg ligt Nala Beach. Vanuit het hotel kunt u een bezoek brengen aan de bezienswaardigheden in Bengkulu. De luchthaven ligt op slechts 20 minuten rijden.

Accommodatie

Alle kamers zijn op de begane grond gelegen. De kamers zijn onderverdeeld in 28 superior kamers, 2 deluxe kamers en 2 suites. Alle kamers beschikken over airconditioning, televisie, minibar, waterkoker en een badkamer met warmwater douche en toilet.

De superior kamers zijn netjes ingericht. Alle kamers beschikken over een tweepersoonsbed, waarvan 10 kamers daarnaast ook een eenpersoonsbed hebben.

De deluxe kamers zijn hetzelfde als de superior kamers, alleen beschikken deze daarnaast over een bad en kijken de kamers aan de achterkant uit op de tennisbaan.

De suites zijn ruimer en beschikken over een woonkamer met bank en een aparte slaapkamer. Ook de badkamers zijn ruimer dan bij de superior en deluxe kamer. De faciliteiten zijn verder hetzelfde. Ook deze kamers kijken aan de achterkant uit op de tennisbaan. 

 

Voorzieningen

Het hotel beschikt over een restaurant, zwembad, tennisbaan en wifi. 

In de lobby en het restaurant is internet gratis, in de kamers is dit tegen betaling. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën