Banjarmasin, A by Horison (voormalig Arum Kalimantan Hotel)

Kalimantan

Eenvoudig middenklasse hotel in oud-Indische stijl op prima locatie in het centrum van Banjarmasin.

Tot voor kort heette dit hotel Arum.

Locatie

Hotel A by Horison is gelegen in het centrum van Banjarmasin. De luchthaven ligt op circa 30 minuten rijden. Het centrum stelt niet zo heel veel voor. Er zijn een paar winkels, een markt en wat restaurants, maar niet veel.

Accommodatie

 

Het hotel beschikt over 140 kamers. De kamers zijn wat ouderwets. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, lcd televisie en koelkast.

De superior kamers hebben een ouderwets interieur. Ze bieden uitzicht op de stad. Er staat een kaptafel met stoel en 1 fauteuil. De badkamer is ook wat verouderd. Er is een badkuip met douchekop erboven.

De deluxe kamer is iets groter met een groter zitje in de kamer. Verder zijn de deluxe kamers gelijk aan de superior kamers. De badkamers zijn ook gelijk.

Er zijn ook juniorsuites en executive suites.

 

Voorzieningen

In het restaurant worden zowel Indonesische, Chinese als westerse gerechten geserveerd. Verder is er een zwembad (op de 4e verdieping), een health centrum, fitnessruimte en een winkeltje. Er is wifi in de lobby. Het hotel is hoogbouw, dus is er een lift. In de loungebar is soms live muziek. Massage kan op aanvraag geregeld worden. Kluisjes kunnen bij de receptie gehuurd worden. Roomservice en wasservice is er ook.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën