Banda Aceh, The Pade

Sumatra

The Pade staat voor de paddy, wat rijstveld betekent. Het hotel doet zijn naam eer aan en grenst aan de rijstvelden. Het ligt buiten het centrum. De stijl is opvallend, het doet Arabisch aan.

Locatie

Buiten het centrum van Banda Aceh. Grenzend aan een rijstveld, zodat u een landelijk gevoel erbij krijgt. Er zijn enkele lokale eettentjes in de omgeving.

Accommodatie

 

Meteen bij binnenkomst oogt het hotel al leuk. Het doet Arabisch aan. Dwars door de lobby stroomt water naar beneden. Vanuit de lobby kijkt u over het hotelterrein met aan weerszijden de kamers en daarachter rijstvelden. Er zijn 3 etages, waarin 65 kamers zijn ondergebracht. Twee types kamers kent het hotel: een deluxe kamer en een suite.

 

Kamertypes:

  • De deluxe kamer is prima. Ze zijn er zowel met een tweepersoonsbed als met twee eenpersoonsbedden. Alle kamers hebben airconditioning, een televisie, waterkoker, koelkastje en kluisje. De badkamer is netjes; er is een douche met warm water. Vanuit de kamer zijn openslaande deuren naar het terras of balkon, helaas staan er geen stoeltjes.
  • De suite is groter dan de deluxe kamer en heeft een groter zitje en een badkuip.

 

Op alle kamers kan een extra bed bijgeplaatst worden. Er zijn kamers met een tussendeur, op aanvraag kunnen we die voor gezinnen boeken.

 

Voorzieningen

Het hotel oogt fris en licht, maar gezellig.

Het restaurant is eenvoudig, er wordt alleen ontbijt geserveerd. Achter het hotel is een zwembad, waar enkele ligstoelen staan. Handdoeken zijn bij het zwembad verkrijgbaar. In de kleine fitnessruimte kunt u een workout doen en er is ook een kleine joggingtrack. 

Zowel in de openbare ruimtes als op de kamers heeft u wifi. Er is een lift in het gebouw. Roomservice en wasservice zijn aanwezig. In de bar kunt u gezellig wat drinken. Een massage kan op aanvraag geregeld worden. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën