Hotels in Uluwatu

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Uluwatu. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Uluwatu? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Uluwatu, Alila Villa’s

Vanuit dit fantastische hotel heeft u een adembenemend uitzicht over de oceaan. Het hotel is gelegen op een klif en zowel vanuit het zwembad als uw kamer kijkt u uit op zee.

Uluwatu, Pink Coco

Leuk, kleurrijk hotel in het centrumpje van Uluwatu op 5 minuten lopen van het strand. De uitstraling is mediterraan, een leuk sfeertje hangt hier.

Uluwatu, Sal Secret Spot

Leuk lounge-sfeertje bij deze kleinschalige accommodatie. Heerlijk rustig gelegen.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal