Ubud, The Sun of Granary Hotel & Villa's

Bali

Een tropische verrassing! Je rijdt tussen de rijstvelden buiten Ubud richting dit mooie en kleinschalige accommodatie. Op een gegeven moment neemt je chauffeur een afslag, waardoor je op een smal weggetje komt. Je rijdt door het boerenland, met hier en daar wat huisjes. En dan kom je aan in dit mooie hotelletje. Het is heel geschikt voor reizigers, die van rust en authenticiteit houden. Wilt u de drukte opzoeken? U wordt naar en van het centrum van Ubud gebracht en gehaald.

Locatie

In de rijstvelden ten noorden van het centrum van Ubud, 25 minuten rijden.

Accommodatie

Er zijn slechts 24 kamers! En allemaal zo fraai ingericht.
Een extra bed kan in elk kamertype bijgezet worden.

 

  • Granary suite: deze 16 grote kamers (42 m2) zijn gevestigd in een wooneenheid met 2 verdiepingen. De meeste kamers hebben een tweepersoons bed, er zijn 2 kamers met 2 aparte bedden. Enkele kamers hebben een sofa (voor een kind te gebruiken). In enkele kamers, waar geen sofa is, is een extra bed mogelijk. 
  • Havenly suite: wel heel ruim: 75 m2 maar liefst. Ook deze 2 kamers bevinden zich in de wooneenheid. Heel leuk: op het ruime balkon staat een badkuip (wel afgeschermd, niet in het volle zicht). De badkamer is heel apart en ruim
  • 1-Bedroom villa: Er zijn er 4. Dit zijn vrijstaande villa’s. Ze zijn, zoals te verwachten, prachtig ingericht. En: met plungepool (zwembadje). 
  • 2-bedroom villa: Deze eveneens vrijstaande villa’s hebben zoals de naam al zegt 2 slaapkamers. En een groter zwembad (baantjes trekken….nou nee, maar wel meer ruimte).

 

Voorzieningen

Algemeen zwembad
Restaurant
Shuttle-service (Van/naar Centrum Ubud)


Spa
Airco
WiFi

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën