Hotels in Ubud

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Ubud. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Ubud? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Ubud, Alam Sari

Tegen de bergwand geplakt, midden in het groen ligt het lieflijke Alam Sari Hotel. Officieel ligt het in Ubud, maar het ligt niet in het drukke centrum.

Ubud, Alila Hotel

Sprookjesachtig mooi ligt het strakke, minimalistische Alila Hotel, op de hellingen van rijstvelden. Jungle, sawa’s en groene heuvels omgeven dit ruim opgezette hotel.

Ubud, Ananda Cottages

Midden tussen de rijstvelden ligt dit mooie, kleinschalige hotel. U loopt dwars door de sawa’s naar uw kamer. De stijl van het complex is typisch Balinees.

Ubud, Atta Mesari

Voor rust in het gezellig Ubud is Atta Mesari een goede keus. Niet alleen vanuit uw hotelkamer, maar ook vanaf het zwembad en restaurant heeft u uitzicht over de rijstvelden.

Ubud, Bali Spirit Hotel

Een charmant hotel opgetrokken in een authentieke Balinese stijl, gelegen in een schitterende tuin met prachtige bloemen. U heeft een prachtig uitzicht op de Wos-vallei.

Ubud, Biyukukung

Een prettig en kleinschalig middenklasse hotel, dat grenst aan de rijstvelden. Tevens ligt het op korte afstand van het centrum van Ubud.

Ubud, Hanging Gardens Hotel

Het uitzicht van dit hotel is magnifiek! In the middle of nowhere, verscholen in het groen lijken de kamers tegen een steile bergwand geplakt. Geschikt voor gasten die luxe en rust...

Ubud, Kamandalu Resort

Wat een fantastisch mooi boutique-resort, sereen gelegen tussen de rijstvelden en gebouwd op de steile hellingen van een ravijn, maar ook met uitzicht op de groene sawa's.

Ubud, Maya Ubud Resort

Wat een schoonheid en klasse, dit langgerekte resort tussen twee valleien in, buiten Ubud, in het mooie en groene berglandschap.

Ubud, Nandini

Een plaatje: prachtige huisjes tegen de groene heuvels aangebouwd. U heeft hier echt het gevoel in de jungle te zijn.

Ubud, Nick's Hidden Cottages

Typisch Ubud: een smal paadje tussen rijstvelden en dan huizen in de typische Ubud-stijl met beeldhouwwerk en beelden in rode en grijze steen

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contanct met Lara