Tanjung Benoa, Bali Tropic

Bali

Mooi hotel met kamers en bungalows in Balinese stijl. De ligging is gunstig, direct aan het zandstrand van Benoa. Het terrein is 3 hectare groot. De kamers en bungalows liggen in een tropische tuin met vijvers en fonteinen en zijn maximaal 2 etages hoog.

 

 

Locatie

Het hotel is direct aan het strand gelegen en in Benoa.

Accommodatie

In totaal zijn er 150 kamers, deze zijn netjes ingericht en zijn voorzien van een hemelbed, airconditioning, televisie, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, kluisje en terras of balkon met zitje. De badkamers kunnen gedeeltelijk of helemaal open worden gezet, waardoor de kamer ruimer lijkt. De badkamers zijn voorzien van een bad, aparte douche en toilet. Alle kamers hebben uitzicht op de tuin.

 

Kamertypes: 

  • Er zijn 34 Deluxe kamers, deze kamers zijn wat meer naar achteren gelegen in een gebouw met twee verdiepingen. De kamers zijn te bereiken door middel van een lift.
  • Het populairste kamertype zijn de 96 deluxe Bungalows, deze vinden wij ook leuker dan de Deluxe kamers. Deze kamers zijn gelegen in gebouwen van maximaal 1 etage. Er zijn 4 kamers op de begane grond en 4 kamers op de 1e verdieping. De kamers zijn vrijwel gelijk aan de Deluxe kamers, echter hebben deze kamers ook een ligbed op het balkon.
  • Dan zijn er nog 14 Royal kamers, ook deze kamers liggen in een gebouw met 1 verdieping. De kamers zijn ruimer dan de Deluxe kamers en de badkamer is helemaal open (wel af te sluiten met een schuifdeur). Deze kamers hebben ook een ligbed en een bidet.
  • Tenslotte zijn er nog 6 Suites, deze kamers zijn nog ruimer en hebben een aparte woonkamer. Naast een bidet beschikken de Suites tevens over een jacuzzi. De Suites zijn allemaal op de begane grond gelegen, 2 kamers per bungalow.
 
Voorzieningen

Er zijn 2 restaurants waar u kunt genieten van zowel westerse als Aziatische gerechten. Het hotel beschikt over een eigen tempel, waar 3 keer per week een galadiner wordt gehouden. Er is een mooi zwembad met ligbedjes.

In de lobby is er gratis wifi, er is een fitnessruimte, biljart en een spa. Voor de kinderen is er een kidsclub. 10 keer per dag is er een shuttleservice naar Nusa Dua.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën