Hotels in Tanjung Benoa

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Tanjung Benoa. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Tanjung Benoa? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Tanjung Benoa, Bali Tropic

Mooi hotel met kamers en bungalows in Balinese stijl. De ligging is gunstig, direct aan het zandstrand van Benoa. Het terrein is 3 hectare groot.

Tanjung Benoa, Novotel

Een aangename verrassing vormt dit mooie hotel. De nette kamers zijn verdeeld over gebouwen aan weerszijden van een weg. Rustzoekers genieten bij het zwembad “aan de overkant” van de...

Tanjung Benoa, Sadara Boutique Beach Resort

Aan weerszijden van de tuin liggen op de begane grond en de 1e etage de kamers van het Sadara Boutique Beach Resort. Het einde van de tuin grenst aan het witte zandstrand.

Tanjung Benoa, The Bali Khama

Bali Khama, een prachtig stijlvol boutique hotel midden in Tanjung Benoa. Het in minimalistische stijl gebouwde hotel ligt aan het witte zandstrand waar u zich heerlijk kunt laten...

Tanjung Benoa, The Oasis

Prima middenklasse hotel, gunstig gelegen aan het strand van Benoa. Het hotel heeft een 70 meter lang zwembad dat zich uitstrekt over de volle lengte van het hotel.

Chantal1
Chantal Heere
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.