Hotels in Tanjung Benoa

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Tanjung Benoa. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Tanjung Benoa? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Tanjung Benoa, Bali Tropic

Mooi hotel met kamers en bungalows in Balinese stijl. De ligging is gunstig, direct aan het zandstrand van Benoa. Het terrein is 3 hectare groot.

Tanjung Benoa, Novotel

Een aangename verrassing vormt dit mooie hotel. De nette kamers zijn verdeeld over gebouwen aan weerszijden van een weg. Rustzoekers genieten bij het zwembad “aan de overkant” van de...

Tanjung Benoa, Sadara Boutique Beach Resort

Aan weerszijden van de tuin liggen op de begane grond en de 1e etage de kamers van het Sadara Boutique Beach Resort. Het einde van de tuin grenst aan het witte zandstrand.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal