Hotels in Seminyak

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Seminyak. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Seminyak? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Seminyak-Petitenget, Annora Villas

Aan de rand van Seminyak is dit minimalistische suite- en villahotel gevestigd, waar u voor een redelijke prijs logeert.

Seminyak-Petitenget, Indigo Hotel

Het draait om beleving in dit prachtige 5* hotel. Uw roomservice maaltijd wordt geserveerd zoals de lokale boeren hun lunch meenemen naar het veld.

Seminyak-Petitenget, Royal Beach Seminyak

Schitterend, luxueus hotel gelegen in een prachtige tropische tuin, aan Seminyak Beach. De perfecte plaats om heerlijk tot rust te komen en te genieten.

Seminyak-Petitenget, The Legian resort

Pal aan het prachtige strand (rustig gedeelte) van Seminyak gelegen, alle suites hebben een groot balkon en kijken uit op zee, geweldig! Er zijn twee gedeelten: het gedeelte aan zee en...

Seminyak-Petitenget, The Samaya

De prachtige bungalows, alle met privé-zwembad staan garant voor een onvergetelijke ervaring in een wereld van luxe.

Seminyak-Petitenget, Tony's Villas

Tony’s Villas is een intiem klein boutique hotel gelegen in een weelderige tropische tuin in Kerobokan bij het dure Seminyak, met zijn ruime keuze aan hippe restaurants, bars en...

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contanct met Lara