Hotels in Sanur

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Sanur. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Sanur? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Sanur, Ellora Villas, boutique

Hoe kan men zo iets mooi bedenken? Deze prachtige ommuurde villa’s met privé-zwembad zijn ideaal voor de rustzoeker die zichzelf eens wil verwennen.

Sanur, Griya Santrian Hotel

Een 3*-hotel met de allure van 4*, direct aan het witte zandstrand van Sanur. Leuke Balinese stijl huizen in grote tuin.

Sanur, Maya

Een gat in de markt: een leuk en niet al te groot 5* hotel in Sanur. Het nieuwe Maya Hotel heeft mooie ruime kamers. Het is modern, ligt direct aan het strand en heeft een groot zwembad...

Sanur, Mercure Resort

Direct aan het zandstrand ligt het fraaie en lieflijke hotel Mercure met leuke kamers in Balinese cottages. Ruim en mooi opgezet, niet te groot en dus rustig.

Sanur, Parigata Resort

Het Parigata Resort is een heel lieflijk en net hotel, kleinschalig.  Bij de receptie bent u al gelijk in de Balinese sfeer.

Sanur, Parigata Villa’s

Kleinschalige hotel met ommuurde villa’s, gelegen in een tropische tuin. Alle villa’s hebben een eigen plunge pool of zwembad.

Sanur, Peneeda View Hotel

Veel verschillende soorten huisjes geven dit hotel een speels aanzien. Een goede keus als u in Sanur in een drie sterren hotel direct aan het strand wilt verblijven. 

Sanur, Puri Santrian Resort

Een heel fijn hotel om uit te rusten. U wilt niet meer naar huis! Dit mooie, luxueuze hotelcomplex ligt direct aan het strand en heeft twee zwembaden.

Sanur, Respati

Aan het zandstrand van Sanur én omringd door winkels en restaurants vindt u Respati. 

Sanur, Segara Village Hotel

Opvallend en origineel zijn de ligstoelen die in een laagje water rond het zwembad staan. Een andere blikvanger is de enorme heilige boom met kleine tempeltjes op het hotelterrein.

Sanur, Swastika

Leuk hotel met goede prijs in het centrum van Sanur op 5 minuten lopen van het strand.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal