Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Nusa Lembongan

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Nusa Lembongan. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Nusa Lembongan? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Nusa Lembongan, Bali Hai Tide Beach Club

Een droom wordt werkelijkheid met een verblijf in deze “hutjes” op het strand. In de idyllische Mushroom Bay, direct aan het witte strand viert romantiek hoogtij!

Nusa Lembongan, Cubang Huts

Deze sfeervolle accommodatie staat in een groene tuin. Op slechts twee minuten lopen van het strand. 

Nusa Lembongan, Dream Beach Huts

Een schitterend plekje aan het strand om te genieten van het strandleven en mooie zonsondergangen. Kussens op de grond, loungebanken, een lekker muziekje op de achtergrond: dit is echt...

Nusa Lembongan, Hotel Indiana Kenanga

Heerlijk aan een rustig strand gelegen hotel waar u kunt genieten van de rust. Het mooie stijlvolle hotel biedt vrijstaande bungalows met voldoende privacy.

Nusa Lembongan, Lembongan Beach Club

Relaxen op een van de mooie ligbedden aan het strand tijdens de ondergaande zon uitkijkend over het azuurblauwe water, wie wil dit nu niet.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal