Hotels in Lovina

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Lovina. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Lovina? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Lovina, Aditya

Een rustig hotel, zeer fraai aan zee gelegen. ’s Ochtends kunt u in alle vroegte dolfijnen kijken. Wij kiezen in dit hotel voor de deluxe seaview bungalows.

Lovina, Aneka Resort

Een langgerekt en fraai hotel met leuke cottages en kamers in een prachtige tuin. Het restaurant en het zwembad liggen bij het strand.

Lovina, Frangipani

Luxe villa met prachtig uitzicht op zee en aan de andere kant treft u de bergen en rijstvelden. De villa is in 2 gebouwen verdeeld met elk 4 kamers.

Lovina, Nu Graha Seaview Resort & Spa

Gemoedelijk, kleinschalig hotel waar alle kamers uitzicht op zee hebben. In het hotel regelt u ook uw eigen boot om dolfijnen te gaan kijken.

Lovina, Puri Bagus Hotel

Een rustig boutiquehotel, direct aan de zee gelegen in een mooi aangelegde tuin. Een echte aanrader als u van rust houdt en wilt genieten van het mooie noorden van Bali.

Lovina, Starlight Hotel

Een aanrader voor een verblijf in Lovina. Dit kleinschalige hotel heeft mooie bungalows in een tropische tuin. Het restaurant heeft uitzicht op zee.

Lovina, The Lovina

Genietend van een drankje, liggend op een zonnebedje kijkend over zee, een pareltje in het noorden van Bali, in het mooie Lovina.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal