Hotels in Kintamani

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Kintamani. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Kintamani? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Kintamani, Sandat Glamping

Apart, hip, mooi en kleinschalig; woorden die in me opkomen als ik bij Sandat Glamping ben.

Kintamani, Villa Jempana

Voor een bezoek aan Mount Batur is Villa Jempana het ideale verblijf. De accommodatie is perfect gelegen aan de voet van Mount Batur, direct aan het Baturmeer. 

Kintamani, Windu Sara

Perfect uitgangspunt voor een trekking op Mount Batur. Het hotel ligt gunstig en heeft een prachtig uitzicht op het Baturmeer en Mount Batur.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal