Hotels in Canggu en omgeving

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Canggu en omgeving. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Canggu en omgeving? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Canggu en omgeving, Legong Keraton Hotel

Gezellig hotel in Canggu aan het strand: Legong Keraton. Naast het witte hoofdgebouw liggen enkele bungalowkamers. Het hotelterrein loopt evenwijdig aan het brede zandstrand.

Canggu en omgeving, The Haven Berawa

Mooi hotel, rustig gelegen aan een rivier en aan het strand waar het heel rustig is. Maar in een half uurtje lopen over het strand zit u in de drukte.

Canggu en omgeving, The Kirana

Prima hotel in het gezellige, maar niet al te drukke Batu Bolong. Omgeven door wat kleine winkeltjes en restaurantjes en niet ver van het strand.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal