Hotels in Candi Dasa

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Candi Dasa. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Candi Dasa? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Candi Dasa, Alila Manggis Hotel

Een luxueus en fraai vormgegeven hotel, ver weg van alle drukte. Mooi gesitueerd in een weelderige tuin, tussen palmbomen, de zee en Mount Agung.

Candi Dasa, Ashyana

Ashyana, een hotel voor liefhebbers van kleine sfeervolle bungalowtjes waar met liefde voor de gasten gezorgd wordt. Niet luxe maar zeker charmant en gemoedelijk

Candi Dasa, Puri Bagus Hotel

Stijlvolle elegantie typeert dit luxueuze, kleinschalige boutiqueresort in het oosten van Bali. De kamer zijn ondergebracht in luxueuze villa’s, die in een weelderige tuin zijn gelegen.

Candi Dasa, Rama Ocean View Hotel

Lieflijk en gemoedelijk is het middenklasse hotel Rama Ocean View in Candi Dasa. Mooi gelegen, direct aan zee en aan de andere kant bergen.

Candi Dasa, The Nirwana Resort

Stijlvol aan zee verblijven in Candi Dasa. The Nirwana Resort is een eersteklas keuze. Meteen bij binnenkomst valt het al op: de elegante vormgeving van de tuin met houten vlonders en...

Chantal1
Chantal Heere
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.