Hotels in Balangan

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Balangan. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Balangan? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Balangan, La Joya (I)

Een onontdekt paradijsje, ver van de bewoonde wereld. De kleine maar lieflijke hutten zijn spectaculair boven op een klif gesitueerd en beschikken alle over een grote tuin met een zitje...

Balangan, La Joya Biu Biu (II)

Hoog op een klif, in het nog rustige zuidwestelijk deel van Bali, ligt La Joya Biu Biu. Het hotel is kleinschalig en bestaat uit kamers en hutten in een mooie tuin. Het uitzicht vanaf...

Balangan, Milo’s Homestay

Knusse kleinschalige homestay op een geweldige locatie! Boven op een klif gelegen. U loopt vanaf de klif naar een intieme baai met een strandje.

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contanct met Lara