Belok Sidan, Bali Eco Village

Bali

Een knusse Balinese Eco Lodge gebouwd in een afgezonderde tropische omgeving. Een lang smal pad naar beneden leidt naar de lodges welke volledig gebouwd zijn met natuurlijke materialen door de lokale Balinese bevolking. Het respect voor de natuur met zijn kracht en schoonheid is de basis van deze accommodatie, even weg van het gewone stressvolle leven.

Locatie
Accommodatie

 

Zes prachtige van bamboe vervaardigde bungalows met allen een prachtig uitzicht bieden slaapplaatsen voor 4 personen. Een tweepersoonsbed staat op de begane grond. Via een bamboetrap loopt u naar de vide waar nog twee eenpersoonsbedden staan. De kamers zijn voorzien van een openhaard. De mooie balkons kijken uit over de vallei. Twee bungalows bevinden zich aan de westzijde en vier bungalows aan de oostzijde van het hoofdgebouw. Hierdoor is er verschillend uitzicht. De ruime badkamers hebben een douche, toilet en wastafel. In de kamer kunt u genieten van een zelfgemaakt kopje thee.

Voorzieningen

Bali Eco Lodge organiseert trekkings van 1 of 2 uur, begeleid door een Balinese gids door de lokale jungle. Wanneer u van een uitdaging houdt, dan kunt u ook meerdere uren lopen. U doorkruist kleine riviertjes en loopt naar de Nunung waterval waarna u de mogelijkheid heeft om een bezoek te brengen aan het dorp Lawak. Hier wordt de exclusief Luwak koffie vervaardigd. Alle wandelingen kunnen worden aangepast aan leeftijden en conditie.

 

Er is een prachtige spa voor Balinese body massages. Bali Eco Village beschikt over een yoga-ruimte voor cursussen en meditatie.

Het restaurant zorgt voor heerlijke maaltijden waar uiteraard gekookt wordt met alle benodigde ingrediënten die ter plaatse worden verbouwd. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën