Balangan, Milo’s Homestay

Bali

Knusse kleinschalige homestay op een geweldige locatie! Boven op een klif gelegen. U loopt vanaf de klif naar een intieme baai met een strandje. De houten huisjes zijn eenvoudige ingericht met bamboemeubels.

Locatie

Afgelegen! Er liggen 3 hotelletjes op een rij. Verder is er weinig in de buurt. Het hotel kan behulpzaam zijn bij het huren van een brommertje en kan een taxi oproepen.

Om het strand te bereiken dient u goed ter been te zijn. Het is ongeveer 10 minuten lopen (terug bergopwaarts!).

Accommodatie

 

Er zijn 9 kamers aan weerszijden van een pad dat van de receptie naar het uitzicht over zee voert. Het eenvoudigste kamertype is de standaardkamer. Alle kamers zijn ingericht met bamboemeubels. De standaardkamers zijn gebouwd als Lumbunghuisjes, de rijstschuren van Lombok. Er staat een tweepersoonsbed in. Er is geen airconditioning, maar wel een ventilator. Omdat het hotel hoog op de klif ligt, waait er vaak een aangenaam verkoelend briesje. Een kluisje is er in de kamer, verder zijn er GEEN televisie of koelkastje. Het is basic, maar lieflijk. Voor het huisje is een terras waar u kunt zitten. Er staan twee stoeltjes. De badkamer is functioneel en netjes. Een groot voordeel van Milo’s is dat er 4 familiekamers zijn. Twee met 2 verdiepingen met boven en beneden een bed en twee met 2 tweepersoonsbedden op dezelfde verdieping. De 2 deluxe kamers zijn wat groter dan de standaardkamer en het grootst is de masterdeluxe kamer met uitzicht over zee (niet heel dichtbij).

Voorzieningen

Er is een klein zwembad dat uitkijkt over groen en de zee. In het restaurant zijn leuke zitjes met zitzakken, een gazebo en natuurlijk wat gewone tafeltjes. Op de kleine kaart staan internationale gerechten. Er is wifi ook op de kamers. Kleding kunt u laten wassen. Het personeel van Milo’s kan helpen bij het regelen van een brommertje of taxi.

Het personeel van Milo’s kan helpen bij het regelen van een brommertje of taxi.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën