Munduk, Atres Villa

Bali

Op het eerste gezicht lijkt Atres Villas niet heel bijzonder, maar eenmaal binnen wordt u verrast! Rustig gelegen, in de natuur van Munduk, vindt u de 7 huisjes met in totaal 9 kamers. De meeste huisjes liggen verspreid rond een rijstveld, een aantal kijken uit op de tropische beplanting van de tuin. De faciliteiten zijn eenvoudig, er is wel een zwembad met prachtig uitzicht en eigen restaurant. Een prima verblijft in Munduk.

Locatie

Afgezonderd van de hoofdweg van Munduk. Er zijn niet veel faciliteiten of restaurants in de omgeving. Wij adviseren u in het hotel te eten of samen met uw chauffeur op zoek te gaan naar een restaurant iets verder van het hotel.

Accommodatie

De accommodatie heeft 9 kamers/huisjes. De huisjes zijn gemaakt van een combinatie van steen en hout. Het geeft de huisjes een leuke uitstraling. Alle kamers zijn voorzien van een ventilator, flesjes water, een kluisje en een badkamer met douche. Er zijn geen kamers met tussendeuren, maar wel een familiekamer. Deze liggen naast het zwembad en kijken uit op de rijstvelden. De andere kamers kijken ook uit op de rijstvelden of op de tuin.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant met bar
  • Zwembad met apart kinderbad
  • Balinese massage
  • Wasservice
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën