Balikpapan, Aston Hotel

Indonesië

Mooi, modern hotel aan zee van buiten in minimalistische stijl. Het is hip! Eyecatcher is het zwembad met infinite uitzicht op zee.

Locatie

Aan zee, maar toch in het centrum van de stad. Er zijn winkeltjes en restaurantjes in de omgeving. Er is geen mooi strand bij het hotel; er staan geen stoelen en parasols. De haven is nabij en olietankers liggen bijna voor de deur. Net naast het hotel zit een kleine supermarkt.

Accommodatie

116 kamers zijn er in het Aston Hotel. Deze zijn gevestigd in een 2 hoge flattorens van 21 etages. In een groot deel van de flat zijn appartementen gevestigd, waar mensen wonen. In 1 deel zijn de hotelkamers gevestigd. De stijl van de kamers is minimalistisch. Het is hip en fris. Er klinkt een lounge muziekje in de lobby.

Kamertypes:

  • Superior kamer. Een aanrader! Het is een knusse kamer in natuurtinten ingericht. Er staan een bank, een eettafeltje met 2 stoelen en er is een keukentje met een grote koelkast. Verder is er airconditioning, een flatscreen televisie, een kluisje, haardroger en waterkoker. De badkamer heeft een mooie inloopdouche.
  • Deluxe kamer. De deluxe kamer heeft 2 kamers en kunt hier met 4 personen verblijven. De faciliteiten zijn gelijk aan die van de superior kamer.
  • Suites
Voorzieningen

Op de begane grond is een restaurant en coffeeshop met bar ineen. Zowel Indonesische als westerse gerechten staan op de menukaart. Er is een klein, maar prachtig zwembad, een zogenaamde infinite pool die in zee lijkt uit te komen. Bij het hotel en appartementencomplex hoort een fitnessruimte. Tevens is er een spa, tennisbaan, lift, roomservice, wasservice, business centrum en wifi.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën