Samarinda, Aston Hotel

Kalimantan

Heerlijk hotel om in luxe te genieten in het centrum van Samarinda. Van buiten ziet het hotel er niet zo indrukwekkend uit (type flatgebouw), maar eenmaal binnen is dit één van de leukste en beste hotels om te verblijven in Samarinda! Meteen bij binnenkomst voelt het goed: de lounge is sfeervol ingericht. Kom hier zeker in de middag nog even terug voor de uitgebreide hightea.

Locatie

In een druk deel van het centrum van Samarinda. Er zijn restaurantjes en winkeltjes in de buurt want het hotel grenst aan een shoppingmall.

Accommodatie

 

165 kamers heeft het Aston Hotel in Samarinda.

De kamers hebben alle een airconditioning, minibar, waterkoker, kluisje en mooie walk-in douche. De inrichting is stijlvol en modern.

Het goedkoopste kamertype zijn de superior kamers. Deze zijn prima. Ze hebben alleen niet zo’n mooi uitzicht (op een muur).

De deluxe kamers zijn qua inrichting en grootte gelijk aan de superior kamers maar ze bieden uitzicht op de rivier en/of het stadshart. Daarom raden we deze kamers aan.

Er zijn ook luxere kamers, te weten de grand deluxe room en de junior, executive en president suite.

Voor families met kinderen zijn de kamers met connecting rooms handig. Alle kamers zijn niet-roken.

Voorzieningen

Er is een restaurant dat westerse maaltijden op de kaart heeft staan en een Chinees restaurant. Om even op te frissen temidden in de drukke stad heeft het Aston Hotel in Samarinda een zwembad. Er is ook een kinderbad. Maar ook een sauna, een whirlpool en een spa/beautysalon maken uw verblijf hier aangenamer. Het hotel is gevestigd in een hoog gebouw, dus natuurlijk is er een lift. Roomservice en wasservice zijn aanwezig.

Een prettige plek om bij te komen na een lange dag is de bar en een aanrader is de hightea die iedere middag in de lobbybar wordt geserveerd. Voor contact met het thuisfront kunt u gebruik maken van wifi in de lobby. 

 

  

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën