Biak, Asana Biak Hotel

Irian Jaya

Hotel Asana Biak is in 1953 geopend als het KLM-hotel. Het heeft een moderne inrichting en kijkt uit op zee.

 

 

Locatie

Op het eiland Biak, Papua, vlakbij de luchthaven Frans Kaisiepo. Het hotel ligt op ongeveer 3 kilometer van de stad Biak.

Accommodatie

 

Asana Biak heeft 52 kamers en suites. Elke kamer beschikt over een moderne inrichting, inclusief satelliet tv, koffie- en theefaciliteiten en vanaf het balkon een schitterend uitzicht.

 

De verschillende kamertypes zijn:

Superior room, deze kamer geeft uitzicht op de tropische tuin of uitzicht op zee. Het is een kamer voor maximaal 2 personen en er kan gekozen worden voor een king-size bed of 2 losse bedden.

Deluxe room, deze kamer geeft uitzicht op zee. Het is een kamer voor 2 personen met een mogelijkheid tot het neerzetten van een extra bed. Ook hier kan gekozen worden tussen een king-size bed of 2 losse bedden.

Corner suite, met twee aan elkaar verbonden kamers. Het is 1 kamer. Keuze uit spectaculaire uitzichten op zee of op het zwembad. De suite is geschikt voor maximaal 4 personen en er is keuze uit een Queen-size bed of 2 losse bedden. 

Suite room, een ruime kamer met balkon, en een apart gedeelte als eet- en zitkamer voor extra comfort. Met een paar stappen staat u in het zand aan een prachtige blauwe zee. In deze kamer kunnen 4 personen en er is een mogelijkheid tot het plaatsen van een extra bed. In deze suite staat een king-size bed.

 

Voorzieningen

Asana Biak beschikt over een zwembad dat uitkijkt op zee. Er is een restaurant waar zowel lokale als internationale gerechten gegeten kunnen worden. Ook is er een muziek lounge in het hotel aanwezig. 

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën