Anyer, Sol Elite Marbella Hotel

Java

Groot luxueus hotel dat direct aan het strand van Anyer is gelegen. Dit is het enige 5* hotel in Anyer. De perfecte plaats om tot rust te komen.

 

Locatie

Het plaatsje Anyer ligt aan de westkust van Java, op ongeveer 3 uur rijden van Jakarta. Anyer is gericht op Aziatische toeristen, u treft hier enkele restaurants en kleine winkeltjes aan. Vanuit Carita, dat een uur verder ligt, worden diverse excursies georganiseerd naar Ujung Kulon, Krakatau en het Badui-gebied. Het hotel is direct aan het zandstrand gelegen. Aan de andere kant ligt het hotel aan de doorgaande weg.

Accommodatie

 

Het hotel beschikt over 580 kamers. De kamers zijn sfeervol ingericht in Mediterrane stijl. De kamers beschikken over airconditioning, televisie, minibar, internet, badkamer met bad, douche en toilet en een balkon.

Voorzieningen

Er zijn twee restaurants welke zijn ingericht in Spaanse stijl. De restaurants zijn gespecialiseerd in visgerechten, maar u kunt er ook terecht voor authentieke Indonesische gerechten. Er is een zwembad met jacuzzi met een mooi uitzicht op zee. Verder is er een poolbar en een winkeltje.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.