Anyer, Pondok Tubagus Hotel

Java

Leuk kleinschalig hotel, goed onderhouden en direct aan het strand gelegen. De kamers zijn verdeeld over 9 cottages en 14 kamers. Het is alleen jammer dat er een groot hotel naast staat, waardoor je een ingesloten gevoel krijgt.

 

Locatie

Anyer is op ongeveer 3 uur rijden van Jakarta gelegen. Er zijn hier enkele restaurants en kleine winkeltjes. Anyer is voornamelijk gericht op Aziatische toeristen. Carita ligt op ongeveer een uur rijden. Vanuit Carita worden diverse excursies georganiseerd naar Ujung Kulon, Krakatau en het Badui-gebied. Het hotel ligt direct aan het zandstrand.

Accommodatie

 

De kamers zijn onderverdeeld in 14 Rawayan kamers, 2 1-bedroom, 6 2-bedroom en 1 3-bedroom cottages. Alle kamers en cottages beschikken over airconditioning, televisie, koelkast, badkamer met douche en toilet.

 

De Rawayan kamers zijn verdeeld over de begane grond en 1e etage. Alle kamers hebben een verbindingsdeur. Er is niet echt een balkon, maar het is iets verhoogd, zodat je er een kussen op kan leggen en daar kunt zitten.

 

De 1-bedroom cottages zijn gelijkvloers en hebben een woonkamer en een aparte slaapkamer. Deze kamers hebben een veranda met zitje.

 

De 2-bedroom cottages hebben een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met eenpersoonsbed en 2 badkamers. Daarnaast hebben ze een veranda met zitje. De kamers zijn verdeeld over 2 verdiepingen. Er is 1 cottage die gelijkvloers is.

 

De 3-bedroom cottage is hetzelfde als de 2-bedroom cottage, alleen heeft deze een extra slaapkamer en een extra badkamer. De kamers zijn verdeeld over 2 verdiepingen. De kamer is zeer ruim, alleen wel iets verouderd. De badkamers zijn vrij klein.

Voorzieningen

Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd. U kunt er ook voor kiezen om in het restaurant aan de overkant van de weg te ontbijten. Er is een zwembad en voor de kinderen zijn er een aantal speeltoestellen.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.