Lovina, Aneka Resort

Bali

Een langgerekt en fraai hotel met leuke cottages en kamers in een prachtige tuin. De kamers zijn landinwaarts gebouwd. Het restaurant en het zwembad liggen bij het strand. In dit hotel boeken we de cottage kamers. Het resort staat garant voor een rustig en gemoedelijk verblijf. Spectaculair: ’s ochtend in alle vroegte met kleine bootjes vanaf het hotelstrand de zee op om dolfijnen te kijken!

 

 

Locatie

Aneka Resort is direct aan het strand gelegen aan de rand van Lovina. De internationale luchthaven is met 3,5 uur rijden bereikbaar.

Accommodatie

Er zijn in totaal 59 kamers, deze zijn onderverdeeld in standaard kamers en cottages. De cottages zijn ruimer dan de standaard kamers en zijn vrijstaand. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, telefoon, televisie, minibar, balkon en badkamer met douche en toilet. De standaard kamers hebben een grootte van 32m² en de cottages van 36m². Sommige cottages hebben een half-open badkamer.

 

Voorzieningen

Het hotel beschikt over twee restaurants waar Aziatische en westerse gerechten worden geserveerd. Verder is er een bar, zwembad, fitnessruimte, massage, kluisverhuur, winkeltje en een speeltuin. Internet is aanwezig; er is een wifi verbinding in de lobby en de receptie.

U kunt zich tevens bekwamen in Balinees dansen en batikverven.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën