Amed, Hotel Santai

Bali

Lieflijke huisjes in Balinese stijl aan het strand van Amed. Met z’n tweeën of met z’n vieren in uw eigen huisje met strodak in het authentieke Oost-Bali.

Locatie

Aan de ene kant grenzend aan de straat die door Amed loopt, aan de andere kant uitkijkend op zee. Het strand in Amed heeft zwart zand en stenen. Het wordt niet zozeer gebruikt om ligstoelen op neer te zetten, interessanter is de onderwaterwereld hier. Voor het hotel kunt u goed snorkelen. Nabij het hotel zijn wat winkeltjes en restaurantjes.

Accommodatie

 

Kleinschaligheid ten top in dit hotel. Er zijn slechts 10 kamers/bungalows. Vier kamers liggen in twee huizen op de begane grond en de eerste etage achterin de tuin. Dan zijn er drie gardenview bungalows, die uitkijken op de tuin zoals de naam al doet vermoeden. De gardenview bungalows zijn vrij klein. Daarom adviseren wij één van de drie oceanview bungalows. Ten eerste omdat het uitzicht prachtig is! Voor de bungalows heeft u een terras met twee stoeltjes en een bank. De bungalows zijn gezellig ingericht. Het hemelbed (met klamboe) en de semi-open badkamer geven de inrichting een Balinese swing. Veel hout en bamboe is gebruikt. De bungalows hebben een airco, koelkast, een kluisje en warm water. Op de begane grond van het huisje staat dus een tweepersoonsbed, maar het bijzondere van deze bungalows is dat er een vide is waar nog twee matrassen liggen met een klamboe eromheen. Ideaal voor families met kinderen. 

Voorzieningen

Er is een restaurant, een zwembad met ligstoelen en handdoekenservice, fietsverhuur, een klein winkeltje, een spa, verhuur van snorkelmateriaal en boten. Leuk detail is dat er iedere ochtend koffie en thee op het terras bij uw kamer wordt neergezet. Als u wilt duiken: het hotel werkt samen met een duikschool.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën