Candi Dasa, Alila Manggis Hotel

Bali

 

Een luxueus en fraai vormgegeven hotel, ver weg van alle drukte. Mooi gesitueerd in een weelderige tuin, tussen palmbomen, de zee en Mount Agung. 

 

 

 

Locatie

Gelegen in het district Karangasem, vlakbij de stad Candi Dasa. Het hotel ligt direct aan zee, maar een echt strand ontbreekt. Op ongeveer anderhalf uur rijden van de internationale luchthaven.

Accommodatie

 

In totaal 54 prachtige kamers (superior en deluxe) en twee suites. De superior kamers bevinden zich op de begane grond en de deluxe kamers op de eerste verdieping. Alle kamers zijn voorzien van airco, kluisje, telefoon, satelliettelevisie, minibar en badkamer met bad, douche en toilet. De superior kamers hebben een terras, de deluxe kamers beschikken over een balkon.

Voorzieningen

Het toprestaurant met excellente en kundige service serveert gerechten uit de Balinese, Indonesische en westerse keuken. Trek een baantje in het zwembad, met mooi uitzicht op zee.

Heerlijk ontspannen in de spa met diverse lichaam- en gezichtsbehandelingen. Het hotel heeft voorts een winkeltje en shuttleverbinding. Leer Balinees koken tijdens de leuke kookcursus, met een gezellig bezoek aan de markt. 

Tenslotte kunt u vanuit het hotel veel activiteiten ondernemen zoals snorkelen, duiken, wandelen en mountainbiken.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën