Kuta, Alam Kul Kul

Bali

U voelt zich meteen thuis als u de lobby van het gemoedelijke Alam Kul Kul Hotel binnenkomt. Aan de rand van Kuta ligt dit hotel, maar van de drukte van buiten merkt u niets als u zich op het hotelterrein bevindt. Op de mooie kamers is het goed toeven, de zwembaden en de spa maken uw verblijf nóg aangenamer.

Dit hotel is opgezet als een dorpje, er lopen paadjes met daaraan huisjes en ommuurde huisjes. De bouwstijl is mooi en in de tuin treft u veel beelden aan die het geheel een echt Balinees karakter geven. Even de straat oversteken en u staat op het strand.

Locatie

Aan de boulevard van Kuta. Het strand ligt aan de andere kant van de weg. Dit hotel ligt in het noorden van Kuta, bijna tegen Legian aan. In de nabije omgeving van het hotel zijn ontzettend veel winkeltjes, restaurants en uitgaansgelegenheden. Ideaal voor zowel een dagje strand als een dagje winkelen. 

Accommodatie

Het Alam Kul Kul Hotel telt 80 kamers.

De kamers zijn verdeeld over diverse gebouwtjes die maximaal 3 etages hoog zijn. Zoals in de inleiding vermeld, is het complex opgezet als een dorpje met huisjes en ommuurde huisjes.

 

De Alam kamers zijn de standaardkamers. Er is airco in alle kamers. In de kamers staan een televisie, bureau, minibar en waterkoker. U heeft ofwel een balkon of een terrasje. De badkamers hebben een hoekbad met douche, uitgevoerd in groene natuursteen.

De Lanai-kamers zijn iets groter, maar bijna gelijkwaardig qua faciliteiten. Wel heeft u hier de beschikking over club-faciliteiten (extra faciliteiten; speciaal voor de gasten van de luxere kamertypes).

 

Daarnaast zijn er family-rooms en quadrooms voor gezinnen.

Heel mooi zijn de villa’s. De 20 Alam-villa’s hebben een ruime slaapkamer met hemelbed, twee stoeltjes en een bureau. Er is een terrasje buiten in een ommuurde tuin. De architectuur van de villa’s is Balinees met een origineel alang-alang dak. De villa’s hebben airconditioning, een waterkoker en televisie. In de badkamer is een prachtig verzonken bad. De villa’s hebben een kluisje en föhn op de kamer. De 2 Java-villa’s hebben een eigen plungepool en een heerlijk terras. De grote slaapkamer is mooi ingericht.

Voorzieningen

Een restaurant, twee zwembaden, handdoekenservice, een winkeltje, roomservice, een spa/beautysalon, wasservice en kluisjes bij de receptie biedt dit 4*-hotel.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën